De vakantie komt eraan, goed idee om je Frans op te frissen tijdens een wandeling.

Het is al vaker gemeld in de media: vanwege de coronatijd zijn we met z’n allen meer gaan wandelen. Dat geldt voor mij, en misschien ook wel voor jou. Daarnaast maken we nu ook weer plannen voor de zomer en dan is Frankrijk natuurlijk nog steeds een populaire bestemming. Frans oefenen terwijl je wandelt is dan een goede voorbereiding voor je zomervakantie. Bijkomend voordeel: wandelen is coronaproof.

Wat levert wandelen me op?

Ik geniet van de buitenlucht, de natuur, de seizoenen, de dieren. Het heeft me zelfs een nieuwe hobby gebracht: vogels. Ik probeer ze te onthouden met de juiste namen en dat valt niet altijd mee. Voorlopig nog even oefenen als beginnend vogelaar! Wat ik ook heel prettig vind bij wandelen is een fijn en ontspannen gevoel, het hoofd raakt als het ware leger. Tegelijkertijd doe ik inspiratie op voor ParleravecRepas en krijg ik volop energie en nieuwe ideeën.

Frans oefenen en wandelen, én de zomervakantie staat voor de deur!

Zo kwam ik ook op dit idee: ik combineer wandelen en “parler”, want dat is waar ik in geloof. Namelijk: Frans kletsen over alledaagse dingen en lekker ontspannen bewegen in de frisse lucht.

Frans oefenen en wandelen
Frans oefenen en wandelen

Heb je zin om eens vrijblijvend met mij een half uurtje te wandelen en Frans te oefenen? Het kost niets in de zomermaanden (juni-juli-augustus), je kunt je Franse kennis opfrissen voor je zomervakantie in Frankrijk en het is in de buitenlucht.

Stuur me een mailtje (en kies: Parler avec Promenade, kletsen bij een wandeling), dan neem ik contact met je op om plaats en tijd af te spreken.

Kijk ook op

Naar favebook van Parler avec Repas

en

Naar instagram van Parler avec Repas

voor meer nieuws van

A bientôt,
Eugénie