Kom je ook causer en cuisiner in Brabant?
Je bent op zoek naar een leuke activiteit met français, je wilt je conversation op peil houden. Schrijf je dan hier in voor deze ultieme workshop, een combi van parler français et préparer un repas délicieux.
Ook leuk om samen met vrienden en vriendinnen te doen!
Geef je français een flinke boost met een leuke en leerzame workshop!
Hoe gaat het in z’n werk?
We maken kennis met elkaar, je krijgt een schort om en vervolgens gaan we aan de slag. Met lekkere Franse recepten die je in duo’s gaat klaarmaken. Pas de soucis: de recepten zijn tweetalig en niet ingewikkeld.
Terwijl je staat te koken in de keuken, ga je gesprekken voeren: causer dans la cuisine. Om alvast in de stemming te komen, stuur ik je van tevoren materiaal toe: vocabulaire, grappige expressions, leuke weetjes. Niet voor een toets, maar helemaal voor jezelf;)
Met dit causer gaan we aan tafel verder tijdens je zelfgemaakte dîner à 3 plats. Natuurlijk wissel je een aantal keren van partenaire zodat je zoveel mogelijk vàn en mèt elkaar kunt leren.
Causer dans la Cuisine: klein gezelschap, ongedwongen sfeer, samen bezig, leuke gesprekken, heerlijk eten.
Allez, je vous donne un coup de main!
Schrijf je nu in voor Causer dans la Cuisine en maak van je conversation een Franse soirée superchouette boven de pannen en boven de borden. Een boost voor je language parlé in een prettige sfeer.
Misschien wil je van tevoren met me kennismaken en alvast een beetje oefenen? Schrijf je dan ook in voor Parler avec Promenade (gratis bij boeking van een workshop). Zo kun je alvast proeven van de Franse sfeer!
Causer dans la Cuisine is ook een goed idee om samen met je copains, copines of collègues te doen.
A bientôt!
Votre prof Eugénie

Enkele recente reviews
Workshop details
Datum en tijd:
zaterdag 4 februari 2023 van 16.30-20.30 uur
(of alternatieve datum in overleg)
Plaats: Rosmalen
Aantal personen: 6-8
Kosten: € 87,50 per persoon (incl. diner met drankjes en koffie/thee)
Programma:
16.30 uur welkom en kennismaking
17.00 uur uitleg menu en Franse recepten
17.15 uur start kokkerellen in tweetallen
18.30 uur dîner (3-gangen) met bijpassende drankjes & Franse conversatie
20.00 uur cultuur bij de koffie/thee
20.30 uur afronding