Online workshop Parler avec petit Repas en ligne


Frans praten en eten via Zoom

Herken je dit?

Je reist door heel Europa, en met je Duits en je Engels kun je aardig uit de voeten. Met Frans blijft het echter een beetje zoeken. Je zit midden in een leuk gesprek met de kaasboer op de markt, maar na twee zinnen weet je het even niet meer. Balen. Toch maar eens op zoek naar Franse les.

Of past dit plaatje meer bij jou?

Je hebt binnenkort je Frans nodig voor een presentatie voor buitenlandse studenten uit Brussel. Ze zijn daar niet zo van het Vlaams in Brussel, dus je moet aan de bak met Franse conversatie. Ooit flink geoefend, maar nu best wel weggezakt naar een paar slapende hersencellen. Die moeten dus geactiveerd worden.

Hoe kun je dat nou op een leuke manier aanpakken?
Met een workshop Parler avec petit Repas en ligne.

Wat kun je zoal verwachten bij Parler avec petit Repas en ligne?

Om je “conversation” goed te kunnen oefenen, krijg je van tevoren van mij een lijst met vocabulaire dat past bij het gekozen thema. Zo kun je je eigen woordenschat alvast herhalen en uitbreiden.

Want met deze woordenschat kun je meteen aan de slag! Ik stuur je namelijk lekkere Franse recepten toe in het Frans. Natuurlijk zorg ik ook voor een duidelijke lijst met ingrediënten, zodat je daar verder niet over hoeft na te denken. Dankzij de lijst met vocabulaire en de heldere instructies in woord en beeld, tover je vervolgens een heerlijke Franse maaltijd op tafel.

Via Zoom gaan we daarna in een groep van maximaal 4 personen Frans praten. Hoe gaat dat? Terwijl je geniet van je lekkere zelfgemaakte “repas”, gaan we aan de hand van diverse activiteiten gesprekjes voeren. Dit doen we over een bepaald thema.

Allez, je vous donne un coup de main!

Schrijf je nu in voor Parler avec petit Repas en ligne en maak er een smakelijke Franse ervaring van met digitale disgenoten. Een goed idee om samen met je vrienden of vriendinnen te doen. Ook een origineel cadeau voor de feestdagen!

A bientôt!

Votre prof Eugénie

Workshop details Parler avec petit Repas en ligne

Datum: maandag 23 mei 2022

of  alternatieve datum/data in overleg

Tijd: 12.30 – 13.30 uur

Aantal personen: maximaal 4

Kosten: €25 per persoon per keer

Programma:
12.30 u. welkom en kennismaking
12.15 u. Franse lunch & Franse conversatie met themagerichte gespreksstof
13.30 u. afronding

Reserveer nu
naar contactpagina Parler avec Repas

Goûter la vie française