Online workshop Parler avec petit Repas en ligne


Frans praten en eten via Zoom

Herken je dit?

Je reist door heel Europa, en met je Duits en je Engels kun je aardig uit de voeten. Met Frans blijft het echter een beetje zoeken. Je zat onlangs midden in een leuk gesprek met de kaasboer op de markt, maar na twee zinnen wist je het even niet meer. Toch maar eens op zoek naar Franse les, en dan wel met de focus op conversation. En dat is nou precies wat je bij Parler avec Repas hebt gevonden! Na de workshop Parler avec Repas en ligne heb je je oude niveau van Frans weer helemaal opgefrist!

Of past dit plaatje meer bij jou?

Je hebt binnenkort je Frans nodig voor een presentatie voor buitenlandse studenten uit Brussel. Ze zijn daar niet zo van het Vlaams in Brussel, dus je moet aan de bak met Franse conversatie. Hoe krijg je je ingeslapen Frans geactiveerd? Met een workshop Parler avec Repas! Na deze superleuke en leerzame workshop durf je het weer helemaal aan en gaat je presentatie à merveille, van een leien dakje!

Met een workshop Parler avec petit Repas en ligne zit je met je Frans en peu de temps op het goede gespreksniveau!

Wat kun je zoal verwachten bij Parler avec petit Repas en ligne?

Om je conversation goed te kunnen oefenen, krijg je van tevoren van mij themagericht materiaal toegestuurd. Zo kun je je eigen vocabulaire alvast herhalen en uitbreiden.

Want met dit vocabulaire kun je meteen aan de slag! Ik stuur je namelijk lekkere Franse recepten toe. Natuurlijk zorg ik ook voor duidelijke instructies en een lijst met ingrediënten, zodat je daar verder niet over hoeft na te denken. Dankzij je vocabulaire en de heldere uitleg in woord en beeld, tover je vervolgens een heerlijke Franse maaltijd op tafel.

Via Zoom gaan we daarna in een groep van maximaal 4 personen Frans praten. Hoe gaat dat? Terwijl je geniet van je lekkere zelfgemaakte repas, gaan we gesprekjes voeren. Ik zorg voor diverse activiteiten zodat je wisselt van gesprekspartner. Zo leer je met elkaar en van elkaar!

Allez, je vous donne un coup de main!

Schrijf je nu in voor Parler avec petit Repas en ligne en maak er een smakelijke Franse ervaring van met digitale disgenoten. Een goed idee om samen met je copains, copines of collègues te doen.

A bientôt!

Votre prof Eugénie

Workshop details Parler avec petit Repas en ligne

Datum: woensdag 28 september 2022

of  alternatieve datum/data in overleg

Tijd: 12.30 – 13.30 uur

Aantal personen: maximaal 4

Kosten: €25 per persoon per keer

Programma:
12.30 u. welkom en kennismaking
12.45 u. Franse lunch & Franse conversatie met themagerichte gespreksstof
13.30 u. afronding

Reserveer nu
naar contactpagina Parler avec Repas

Goûter la vie française